Lær af andres erfaringer med ejerskifter

Hør hvilke erfaringer andre virksomheder har gjort sig om ejerskifter.

Vil du lære af andres erfaringer med ejerskifte? Her er unge, gamle og dem midt i mellem der fortæller deres personlige historie om ejerskifte.

Generationsskifte med udfordringer

Det tager tid at tilrettelægge et godt ejerskifte. For KALK A/S blev ejerskiftet en udfordring, selvom der var blevet lagt en plan med hjælp fra både revisoren og advokaten.

 


Historien om et uplanlagt salg
I en alder af bare 30 år solgte Christian Sundgaard Hansen sammen med sin kompagnon deres selskab Conyak til en stor amerikansk it-virksomhed. De fik et tilbud, som de ikke kunne sige nej.

Overlod livsværket til ansat direktør
Strøjer Tegl har været i familiens eje i fem generationer, og er det fortsat. Men nu ledes Strøjer Tegl af en ansat direktør og den er salgsmodnet og struktureret, så sønnerne i 6. generation kan overtage driften, hvis de vil.

Revisoren som match-maker
Da den ene af MC Emballages to ejere blev ramt af alvorlig sygdom, overtog medarbejderne virksomheden sammen med en ny ejerleder.

 

Vi bestræbte os på hele tiden at forbedre virksomheden
For stifteren af Nordvestkysten Feriehusudlejning A/S - Gert Ritter - handlede det allerede fra start af om at gøre virksomheden værdifuld og derfor opnå den rigtige salgspris.

 

Ny ejer gav nyt liv
Ralf Thomsen købte handels- og ingeniørvirksomheden Regal. Den tidligere ejer hjalp Ralf Thomsen i gang og nu er han klar til at få virksomheden til at vokse.

Kontakt

  • Sara Sayk

    Chefkonsulent - registreret revisor, cand.merc.aud.

    3369 1029
    4193 3129

Spørg Eksperten om ejerskifte

Brænder du inde med et spørgsmål om ejerskifte, uden at vide hvem du skal spørge? Få svar hos en af vores revisoreksperter hos Spørg Eksperten - helt gratis.