Hjælp fra Innovationsfonden

Går du rundt med vækstplaner? Så kan du måske hente hjælp hos Innovationsfonden. Der er mange indgange til tilskud- og viden- og støtte-ordninger.

Søger du en god start som iværksætter, ny viden eller tilskud til større projekter, der skaber vækst og arbejdspladser i Danmark, så lad Innovationsfonden hjælpe dig.

Innovationsfonden er en dansk fond, som årligt uddeler midler til værksættere, forskere og virksomheder med viden og idéer. Innovationsfonden kræver ingen ejerandele eller tilbagebetaling, men fokuserer udelukkende på dit projekts potentiale til at skabe samfundsmæssig værdi.

Vælg mellem flere indgange

Du kan vælge mellem flere indgange til Innovationsfondens midler. Herunder er tre muligheder fremhævet, se alle muligheder på Innovationsfondens hjemmeside.

 • Iværksætterpilot:
  Har du en iværksætter i maven? Og er du lige blevet færdig med din videregående uddannelse eller tæt på at blive færdig?
  Innovationsfonden tilbyder rådgivning og finansiering til nyuddannede med en innovativ iværksætteridé.
   
 • Innobooster:
  Har du en god idé med potentiale til at skabe en god forretning?
  Til mindre virksomheder, iværksættere, forskere med en stærk idé og et ønske om ny viden eller tilskud til realisering af forretningsplanen.

 • Grand Solutions (Store projekter):
  Innovationsfonden investerer 5-30 mio. kr. i projekter til Grand Solutions med fokus på forskning, udvikling og/eller kommercialisering.

Om Innovationsfonden

Innovationsfonden uddeler hvert år midler til nye initiativer, som skaber vækst og arbejdspladser gennem viden.

Hvis du har viden og idéer til at skabe vækst og arbejdspladser, så investerer fonden i:

 • Dit talent
 • Din virksomhed
 • Dit samarbejde