Dit sociale ansvar kan være guld værd

SMV-nyhedEr du iværksætter eller virksomhedsejer, og skaber du arbejdspladser til mennesker, som befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet? Så har du mulighed for at søge om rådgivning og kapital i Den Sociale Kapitalfond. Næste ansøgningsrunde er til december.

SMV

Tre slags samarbejde

Du kan samarbejde med Den Sociale Kapitalfond på tre måder:

Opstartsforløb, hvor du har mulighed for at søge opstartskapital, og du får tilknyttet et team af erfarne forretningsudviklere. I opstartsforløbet er målet at hjælpe dig med at komme stærkt fra start, forme din egen sociale profil, og hjælpe dig med at tiltrække ekstern kapital.

Acceleratorforløb, hvor du i tæt samarbejde med forretningsudviklere arbejder på at løse dine udfordringer og udvikle på din eksisterende virksomhedsdrift, afsætning og sociale profil. Gennem acceleratorforløbet har du mulighed for opnå op til 100.000 kr.

Videreudviklingsforløb, hvor du kan få investeringer i form af lån med relativ lang betalingstid og mulighed for opfølgende egenkapitalinvesteringer.

Næste skridt?

Hvis du er interesseret i et samarbejde med Den Sociale Kapitalfond, kan du besøge deres hjemmeside.

Der findes mange tilbud og støtteordninger til iværksættere. Derfor har FSR – danske revisorer og Dansk Metal udarbejdet en folder, som kan hjælpe dig godt på vej. Læs den her.